В Австралії виявили найбільшу корову у світі

В Австралії виявили найбільшу корову у світі

На приватній фермі в Австралії мешкає найбільша корова у світі.

Джерело: Відомості

Тварина на прізвисько Великий Муу, зріст якої становить понад 190 см, має всі шанси стати рекордсменом книги рекордів Гіннеса, повідомляє VistaNews.

Вага корови вже давно перевищує тонну, а її довжина дорівнює приблизно 4 метри. При тому, що господарі тварини значно менші за вихованця, корова, за словами фермерів, поводиться цілком миролюбно і досить пластично. 

За словами експертів, причиною аномального розміру корови є відхилення головного мозку, яке змушує орган виділяти величезні кількості гормону росту. Господарі стверджують, що їхня вихованка продовжує рости, і впевнені, що нинішні показники не є остаточними. 

Розміри тварини дозволяють їй претендувати на місце в Книзі рекордів Гіннеса. Фермери сподіваються, що це дозволить їм поліпшити свій добробут і полегшити своє життя, адже догляд за настільки великою коровою стає для них все важчим. 

Відомо, що раніше титул найбільшої корови в світі, за оцінками Книги рекордів Гіннеса, належав тварині на прізвисько Квітка, з Оранжвілі (штат Іллінойс, США). На жаль, рекордсменка померла в минулому році у віці 13 років. 

Loading...