Японський готель пропонує знижку лисим клієнтам

Японський готель пропонує знижку лисим клієнтам

Під час реєстрації постояльцям пропонують пройти невеликий огляд на предмет облисіння.

Джерело: Відомості

Лисина — не причина для смутку, але привід для знижки. До такого висновку дійшло керівництво мережі недорогих японських готелів Tetora, що роблять привабливу пропозицію клієнтам, які не здатні похвалитися густою шевелюрою, повідомляє агентство FlashNord.

Під час реєстрації постояльцям пропонують пройти невеликий огляд на предмет облисіння. Якщо співробітники готелю виявлять відповідні ознаки, постояльцям гарантована знижка на проживання в розмірі 500 ієн (4,7 доларів) за ніч — при середній ціні номера від 5-6,5 тис. ієн (47-61 долара).

Незвичайна ідея прийшла в голову власника готелю Кодзі Міури коли він випадково почув розмову прибиральниць про те, наскільки складно приводити в порядок номера, і що саме вичищення волосся являє найбільшу складність. Сам бізнесмен теж зіткнувся з облисінням і не без почуття солідарності до тих, хто відчуває проблему з рослинністю на голові, вирішив таким чином трохи підбадьорити подібну категорію людей.

Для того щоб привернути увагу гостей до надзвичайної пропозиції, в кожному готелі мережі готелів поруч зі стійкою реєстрації встановили по статуетці талісмана в смокінгу, який хизується. За словами працівників, після введення «лисої знижки» вони неодноразово стикалися з ситуаціями, коли постояльці відчувають змішані почуття: з одного боку, люди раді заощадити п’ять зайвих доларів, з іншого — їм стає сумно, що їх офіційно визнали облисілими.

Loading...