Через нестачу коштів очільник російського міста продає будівлю мерії

Через нестачу коштів очільник російського міста продає будівлю мерії

Криза в РФ набирає обертів.

Джерело: Відомості

Глава адміністрації муніципального утворення «Янтарний міський округ» (Калінінградська область РФ) Олексій Заліватській оголосив про намір негайно внести коригування в муніципальний план приватизації і продати будівлю адміністрації міського округу, в приміщенні якої він сам і працює, інформує агентство FlashNord.

Про це Заліватскій повідомив сьогодні в соціальній мережі Facebook, заявивши, що за новими податковими правилами, які цьогоріч вступають в дію у РФ, доходи Янтарного скоротилися на 30%.

За його словами, рішення про продаж будівлі міської адміністрації прийшло до нього після того, як він психологічно включив режим антикризового менеджера. «Впоратися з такою ситуацією, просто пересуваючи рядки в бюджеті, вже не вийде. Скорочувати соціалку не можу і не хочу, нічого там різати, та й уже пообіцяв ремонти в дитячих садах і школі. Також досить великі витрати заплановані на ЖКГ і підготовку до літнього туристичного сезону 2017. Значить треба щось приватизувати, але набрати такі суми за рахунок продажу неліквідів, які залишилися нереально,. Значить, виставляємо на торги найкращі і якісні активи. А таких уже давно немає. Продано до нас», — пояснює глава адміністрації хід своїх думок.

Рекламуючи будівлю адміністрації міста, Заліватскій звертає увагу, що загальна площа будівлі становить 941 квадратний метр, земельної ділянки — 3238 квадратних метрів у власності, при цьому влада готова додатково оформити земельну ділянку під паркінг.

«Місце і будівля відмінно підходить під готель, приватну садибу які інші цілі на розсуд покупця. Є можливість розширення ділянки. Ціна за об’єкт буде озвучена найближчим часом, на підставі незалежної оцінки. Аукціон проведемо відкрито, про час проведення аукціону та адресу електронного майданчика на якій проведемо торги повідомлю додатково. Запрошуємо серйозних інвесторів», — говорить глава муніципального утворення.

За питанням перегляду приміщення керівник Янтарного штинового міського округу просить звертатися до нього особисто і висловлює радість, що вдасться скоротити штат муніципальних чиновників, які все одно не влізуть фізично в решту муніципальних приміщень.

Loading...