Сердитий лось загнав жителя Швеції на ліхтарний стовп

Сердитий лось загнав жителя Швеції на ліхтарний стовп
. / Фото: Pernilla Wahlman/TT

Мешканцеві Швеції ледь вдалося врятуватися від розлюченого лося.

Джерело: Відомості

Інцидент стався у вівторок у  Вендельсо, на південь від Стокгольма, повідомляє The Local.

Чоловік перебував неподалік супермаркету, коли оскаженілий лось почав бігти до нього.

Незважаючи на наявність декількох інших людей в безпосередній близькості, лось спрямував свій гнівний погляд тільки на одну конкретну людину, яку він вирішив переслідувати. Таким чином, жертві довелося швидко видертися на розташований поряд ліхтарний стовп.

«Я не знаю, як ліхтарний стовп виглядає, але це, ймовірно, був дуже рухливий і спритний чоловік», — прокоментував подію представник поліції Альбін Невербарі.

За повідомленнями очевидців, водії автомобілів незабаром прийшли на допомогу, сигналячи в гудки своїх транспортних засобів, чим зрештою змусили лося бігти в напрямку сусіднього лісу. Ні верткий чоловік, ні лось не постраждали.

«Я проїжджав повз і побачив чоловіка, що сидів на ліхтарному стовпі в той час як розлючений лось стояв внизу і дивився на нього. Це було досить смішно. Автомобілі зупинилися на узбіччі дороги. Я сигналив, сподіваючись налякати його, але він не реагував взагалі», — розповів один із очевидців.

Тепер мисливські інспектори розшукують роздратовану тварину, щоб переконатися, що лось не пішов в нову область, щоб і далі сіяти хаос.

Loading...