Юна балерина зі США танцює з ампутованою ногою (відео)

Юна балерина зі США танцює з ампутованою ногою (відео)

Бажання танцювати змусило 9-річну Габі повернутися до життя.

Джерело: Відомості

Коли Габі Шулло з Міссурі було всього дев’ять років, їй ампутували коліно через остеосаркому (рак кістки). Дівчинці зробили складну операцію з так званою ротаційною ампутацією. Але це не стало причиною для відважної дівчинки кидати заняття танцями, повідомляє видання «Нескучные новости».

Після 3-місячного курсу хіміотерапії Габі зробили ротаційну ампутацію: прибрали уражену раком колінну чашечку і пришили до культі решту ноги, повернувши її на 180 градусів. Така ампутація забезпечує велику рухливість в майбутньому, але виглядає страхітливо. Але коли на кону життя дитини, особливо вибирати не доводиться.

«Ми порадилися з Габі, — розповіли її батьки. — Показали їй відео, як це виглядає, як живуть люди після ротаційних ампутацій. Єдиний мінус — це зовнішній вигляд, але ми хотіли, що б вона могла жити максимально повноцінним життям ».

«Після операції у мене було тільки одне бажання — знову танцювати. До того, як мені ампутували коліно, я займалася балетом і хочу продовжувати свої заняття. Це серйозно мене мотивувало і буквально змусило встати з лікарняного ліжка. І, звичайно, мене підтримувала любов моїх рідних», — поділилася Габі.  

Loading...