У китайському зоопарку панда перейшла на харчування сміттям (фото)

У китайському зоопарку панда перейшла на харчування сміттям (фото)

Панда була відправлена ​​на медичне обстеження.

Джерело: Відомості

Туристи в зоопарку китайського міста Тайюань провінції Шаньсі помітили, що одна з панд їсть сміття, що знаходиться в її вольєрі, повідомляє видання «ЕКД!». За словами очевидців, клітка ведмедя була дуже брудною: по всьому периметру розкидані пластикові пляшки, папір і гнилі фрукти.

Фотографії панди потрапили в Інтернет і викликали сильний громадський резонанс. Багато інтернет-користувачі були стурбовані здоров’ям ведмедя і звинувачували співробітників зоопарку в недбалому ставленні до тварини.

Адміністрація в свою чергу стверджує, що в ситуації, що склалася винні не тільки вони, а й неохайні туристи, яких за останній тиждень було більше 34 тисяч щодня. Керівництво зоопарку публічно вибачились за те, що сталося і привели в порядок клітини тварин. Панда, чиї фото потрапили в Мережу, отримала кличку Шуньшунь і була відправлена ​​на медичне обстеження.

Варто додати, нещодавно Міжнародний союз охорони природи і природних ресурсів оголосив, що велика панда більше не вважається одним з вимираючих видів тварин.

Loading...