Провідний російський телеканал розповів про шанси мухи відкласти яйця в Хіларі Клінтон

Провідний російський телеканал розповів про шанси мухи відкласти яйця в Хіларі Клінтон

Вибори Президента США – тема №1 для російських ЗМІ.

Джерело: Відомості

Як відомо, російські ЗМІ постійно намагаються відвернути увагу мешканців країни від внутрішніх проблем, зосереджуючи увагу передусім на світових подіях. У зв’язку із наближенням виборів нового Президента США саме ця тема стала № 1 для російських ЗМІ.

У намаганні очорнити в очах глядачів Хіларі Клінтон, супротивницю нібито «проросійського» Дональда Трампа, російські медійники часом переходять усі межі здорового глузду.

Так, один із найбільш впливових телеканалів РФ «НТВ» жваво відреагував на курйозний інцидент, що стався під час дебатів між Трампом і Клінтон у Сент-Луїсі. Тоді кандидатці від Демократичної партії на брови сіла муха. Однак Хілларі Клінтон не звернула на муху уваги і продовжувала полемізувати з опонентом.

І невдовзі телеканал «НТВ» запевнив свою аудиторію, що «муха, яка сіла на брову Хілларі Клінтон, викликала інтерес не тільки у користувачів Мережі, а й у російських вчених-ентомологів», опублікувавши матеріал під назвою «Ентомолог розповів про шанси мухи відкласти яйця в Клінтон».

Як йдеться в тексті статті, доцент кафедри захисту лісу, дреревознавства і мисливствознавства, ентомолог Дмитро Мусолін запевнив журналістів, що мухи сідають на що-небудь в двох випадках: якщо там є їжа або можна відкласти яйця, оскільки їжа та розмноження — їхні основні життєві завдання.

Однак кандидатці не варто надто перейматися інцидентом з мухою, адже за словами того ж ученого, «напіврозкладений труп якоїсь тварини для мух буде цікавішим, ніж кандидат у президенти, тому що в труп вони можуть відкласти яйця, і личинки будуть розвиватися добре, а в кандидата президенти або в лідера партії не можуть».

Loading...