Моторошний клоун спровокував пологи у вагітної британки

Моторошний клоун спровокував пологи у вагітної британки

Мода на моторошних клоунів, що зародилася в США, почала поширюватися по світу.

Джерело: Відомості

Першими переодягатися в костюми страшних клоунів і бродити по вулицях з ножами, щоб налякати людей, почали американці. Жартівники вбираються «клоунами-вбивцями» і до напівсмерті лякають перехожих заради «лайків і переглядів»  в Мережі, повідомляє Informing.

Тепер ця традиція дісталася і до Британії.

За відомостями Mail Online, після зустрічі з клоунами-вбивцями британці не завжди відбуваються одним переляком. Так одна з мешканок графства Лестершир анонімно повідомила в одній зі спільнот в Facebook, що її подруга з Вітвіка передчасно стала матір’ю, злякавшись підлітка в костюмі клоуна.

«Спасибі за турботу про мою подругу. Вона була на восьмому місяці вагітності, і була дурна 17-річна дитина в костюмі клоуна, яка налякала її», — написала мешканка Великобританії.

Жінка зазначила, що, на щастя, її подруга і малюк, який передчасно народився, почувають себе добре після цього інциденту. Однак те, що сталося, змусило обурену британку звернутися до любителів переодягання в клоунів з проханням думати про наслідки своїх вчинків.

«Будь ласка, подумайте, люди похилого віку та вагітні жінки не ті, кого варто лякати, — написала обурена британка — Це безумство потрібно припинити».

Газета зазначає, що поліція вже пообіцяла вжити рішучих заходів для боротьби з клоунською лихоманкою.

«Умисне заподіяння страху, тривоги або страждання не прийнятно в наших громадах і є потенційно кримінальним злочином», — написали представники місцевої поліції на сторінці відомства в Facebook.

Loading...