3-місячний малюк на прізвисько «Ведмедик» підкорив Інтернет (відео)

3-місячний малюк на прізвисько «Ведмедик» підкорив Інтернет (відео)

Зачіска тримісячного Джуніора Кокса-Нуна не залишає байдужих ніде, де б він не знаходився.

Джерело: Відомості

Мама малюка, 32-річна Челсі Нун, розповідає, що густе волосся третього з її синів здивувало лікаря-акушера і змінило життя родини, повідомляє Quibbll.

Через його зачіску хлопчика охрестили «Ведмедиком».

Тепер похід Челсі з молодшим сином в магазин займає не звичайні 40 хвилин, а понад дві години, адже постійно хтось зупиняється з фразою «о Боже, подивися на волосся цього немовляти», і кожен хоче доторкнутися до його голови. Після чого на обличчі малюка з’являється легка усмішка.

На відміну від мами, Джуніор дуже любить перебувати в центрі уваги. Челсі постійно намагається заховати під шапкою буйну шевелюру Джуніора, щоб не викликати загальну увагу, на що «Ведмедик» кожен раз відповідає гучним плачем, коли вона це робить.

Після народження Джуніора лікарі та акушери говорили, що його волосся стане рідшим, оскільки дитина часто лежить в ліжечку. Але воно не тільки не стирається, а, навпаки, виросло ще більшим.

Тепер мамі доводиться постійно сушити волосся Джуніора феном, вона навіть показала журналістам, як відбувається цей процес.

Знайомі і близькі пропонували мамі маленького «Ведмедика» обстригти його велику шевелюру, але Челсі вважає, що це позбавить малюка його унікальності, і вирішила залишити все так, як є.

У старших братів Джуніора, 6-річного Мітчелла і 4-річного Престона, не було такого густого і довгого волосся після народження.

Нун згадує, що під час вагітності постійно страждала від печії, а це може свідчити про густу ​​рослинність на голові в дитини. Принаймні їй так говорили знайомі.

Але таке припущення було доведено вченими з Університету Джона Хопкінса (США) в 2007 році. У дослідженні брали участь 64 вагітні жінки, з яких 78% повідомили про печію. 28 з них повідомили про помірну або тяжку печію, у 23 народилися діти із середньою або вище середньої кількістю волосся.

Причина може бути в тому, що у деяких жінок може бути підвищений вміст естрогену в організмі, що тягне за собою печію, і цей же гормон може впливати на ріст волосся у плода.

Loading...