Група незалежних режисерів вкрала зібрані на кінострічку гроші і зняла про це фільм

Група незалежних режисерів вкрала зібрані на кінострічку гроші і зняла про це фільм
Rflh p asmkve

Перед тим як зникнути, режисерам вдалося отримати близько 78 тисяч доларів.

Джерело: Відомості

Група кінематографістів, яка за допомогою краудфандінгу збирала гроші на кінозйомки, раптово зняла всі кошти з рахунку і зникла на два роки, а потім створила про це фільм, повідомляє Lenta.ru. Перед тим як зникнути, режисерам вдалося отримати близько 78 тисяч доларів.

Група FND Films в 2014 році розмістила проект на краудфандінговій платформі Indiegogo, але ніяких подробиць про нього не розповідала. Повідомлялося лише, що режисери зібралися знімати картину під назвою «Все це добре». Для переконливості вони зняли відеозвернення.

Як тільки на рахунку накопичилася значна сума грошей, вони згорнули кампанію і зникли, час від часу викладаючи в Інтернеті знімки з курортів. Учасники краудфандінгу залишали на сторінці проекту люті коментарі, а деякі погрожували судовими позовами. Глава FND Films весь цей час запевняв, що через непідвладні йому обставини стрічку зняти не вдається, а гроші вже закінчилися.

Пізніше з’ясувалося, що FND Films все ж створювали фільм, сюжет якого будується навколо трьох молодих людей, які викрали гроші на зйомки кінострічки. Картина вийде в прокат 21 жовтня. Більшість ошуканих користувачів Мережі визнали, що режисери провернули блискучий трюк.

Loading...