Британська компанія почала продавати пиво, зварене штучним інтелектом

Британська компанія почала продавати пиво, зварене штучним інтелектом

Британська компанія IntelligentX взялася до впровадження високих технологій у пивоваріння.

Джерело: Відомості

«Ми створили пиво преміум-класу, використовуючи складні алгоритми машинного навчання, щоб поліпшити себе за допомогою зворотного зв'язку із Вами», — йдеться на сторінці компанії.

«Після того, як Ви спробували один із наших чотирьох бутильованих видів пива, можете розповісти нашому Штучному Інтелектові (ШІ), що Ви думаєте про це, через нашу онлайн-систему зворотного зв'язку. Ці дані потім використовуються нашим алгоритмом під час заварювання наступної партії», — розповідає прес-служба компанії.

«Оскільки наш ШІ постійно реагує на зворотний зв'язок із користувачем, ми можемо зварити пиво, яке відповідає тому, що ви хочете, набагато швидше, ніж будь-хто інший. Це означає, що ми отримуємо більше даних, і ви отримаєте краще, свіже пиво», — запевняють у компанії.

Нажаль компанія не розкриває подробиць свого «штучного інтелекту», тому, судячи з опису, мова йде всього лишень про «просунутий» онлайн-калькулятор, який сумує побажання клієнтів і вираховує за допомогою спеціальних алгоритмів оптимальний для аудиторії рецепт пива. Навряд чи такий механізм можна назвати повноцінним штучним інтелектом, одначе це все одно смілива спроба застосувати комп’ютерні обчислення в пивоварінні.

Любителям пива варто врахувати, що IntelligentX пиво поставляється в ексклюзивних «піратських» чорних пляшках і доступний обмеженим тиражем «для тих, хто знає, як його знайти».

Loading...