Оригінальне зізнання в коханні китайського «Ромео» вразило Мережу (фото)

Оригінальне зізнання в коханні китайського «Ромео» вразило Мережу (фото)

Курйозний інцидент стався на центральній площі Харбіна.

Джерело: Відомості

Закоханий китаєць виклав 999 різних пачок презервативів у формі серця на центральній площі міста і зібрав букет з трусиків-стрингів, щоб зізнатися в коханні дівчині, повідомляє видання «ЕКД!».

Інцидент стався на центральній площі Харбіна в провінції Хейлунцзян, де посеред дня молодик почав викладати серце з коробок з презервативами. Після того, як приготування були закінчені, хлопець заманив кохану на площу, став на коліно і запропонував бути його дівчиною.

На випадок, якщо на неї не справить враження його вчинок, юнак приготував унікальний букет із жіночої нижньої білизною.  «В середньому за все своє життя людина може зайнятися сексом близько 6000 разів. Я щиро сподіваюся, що кожен із них буде тільки з тобою», — пояснив свій незвичайний вчинок герой-коханець. Дівчина назвала хлопця «ненормальним», але на подив публіки погодилася бути його коханою.

Глядачі зраділи ще більше, коли хлопець взяв мікрофон і сказав, що презервативи може взяти собі будь-хто. Буквально через 30 секунд жодної пачки не залишилося лежати на землі.

У цей час новоспечена пара скористалася ситуацією, усамітнившись всередині затишного Porshe. Деякі користувачі Інтернету вважають, що саме автомобіль зіграв вирішальну роль в успішному виоішенні ситуації.   

Loading...