Житель Сербії на сторінках газети вибачився перед сином за те, що не вірив у нього

Житель Сербії на сторінках газети вибачився перед сином за те, що не вірив у нього

Оголошення, в яких батьки офіційно вибачаються перед дітьми, з’являються вкрай рідко.

Джерело: Відомості

Оголошення, в яких батьки офіційно зрікаються своїх синів і дочок і позбавляють їх права на прізвище через непослух, нездійснених очікувань або «неправильне» весілля багато років публікуються на сторінках сербських газет, повідомляє видання Ru.Serbia. Оголошення, в яких батьки офіційно вибачаються перед дітьми, з’являються набагато рідше.

Саме таке оголошення було опубліковано 25 вересня на 26-й сторінці белградської газети «Політика»: «Перепрошую перед своїм сином Іллею Джурічем за те, що не вірив, що він закінчить Електротехнічний факультет. Батько».

Бранко Джуріч розповідає, що ідея про публічне вибачення прийшла йому в голову, коли він побачив текст сорокарічної давності, в якому батько теж вибачається перед дитиною за те, що не вірив у неї.

27-річний Ілля Джуріч згадує, що кілька років тому він втретє вступив на Електротехнічний факультет, відділення телекомунікацій і втратив право на бюджетне фінансування. Коли Ілля пообіцяв, що в цей раз він все-таки постарається і отримає диплом, батько пообіцяв йому: «Якщо закінчиш — вибачусь публічно».

Loading...