У Новосибірській області РФ жителі вимагають перейменувати вулицю з 15 слів

У Новосибірській області РФ жителі вимагають перейменувати вулицю з 15 слів

У населеному пункті Бердську, розташованому в Новосибірській області РФ, населення просить владу поміняти назву однієї з вулиць.

Джерело: Відомості

Як виявилося, вона складається з 15 слів, повідомляє VistaNews.  Річ у тім, що назва вулиці така: «Територія, вилучена із земель підсобного господарства Всесоюзної центральної ради професійних спілок для організації селянського господарства».

З’явилося настільки неординарне іменування в кінці минулого століття. Ділянку, що знаходиться на виїзді з міста, вирішили охарактеризувати 15-ма словами після того, як території були поділені між пайовикам.

Нинішні жителі вкрай обурені тим, що відбувається, оскільки місце їхнього проживання не вважають частиною міста. До слова, туди навіть не приїжджає швидка допомога, правоохоронці, а пошта не працює.

«У нашій сім'ї є родичі і знайомі в Австралії. Як вони звідти напишуть листа або відправлять посилку, якщо таку адресу доведеться писати по-англійськи!», — обурюється місцева мешканка.

Громадськість давно придумала, як вирішити цю проблему. Мешканці будинку на вулиці з невимовною назвою хочуть жити на вулиці Стартовій.

Незважаючи на це, міська рада відмовляється допомагати. Представник управління містобудування мерії заявив, що змінити адресу на яку-небудь іншу ніяк не можна, поки земля під цим будинком формально оформлена під сільськогосподарські потреби. Для присвоєння території офіційного статусу «житлової» мешканцям треба зібрати за свій рахунок пакет документів, вартість якого складе декілька сотень тисяч рублів.

Loading...