Продана батьками в рабство за 15 доларів індійська школярка втекла від господарів

Продана батьками в рабство за 15 доларів індійська школярка втекла від господарів

В Індії існує давня проблема продажу дітей в рабство.

Джерело: Відомості

Семикласниця розповіла, що вона проживала зі своїми бабусею та дідусем у селі Тіруварур, штат Тамілнад, повідомляє Quibbll.

Її батьки відмовилися від дитини відразу після народження. Але в один із днів вони забрали дівчинку прямо зі школи, щоб продати її в рабство за $ 15 знайомим матері дитини в місті Тамбарам — за 300 кілометрів від будинку дівчинки.

Дівчинка займалася роботою цілодобово, їй майже не давали їжі і не платили. Але в одну неділю, поки в будинку всі спали, дитині вдалося перелізти через стіну і попросити про допомогу моторикшу, який опинився поруч.

Після втечі маленької рабині, її господар — співробітник туристичного агентства — з'явився в поліцію, повідомив про зникнення далекої родички і оголосив її в розшук.

Зараз дівчинка перебуває в державному притулку, її колишньому власникові загрожує звинувачення в работоргівлі.

В Індії існує давня проблема продажу дітей в рабство. За 2015 рік кількість справ, пов'язаних з работоргівлею, зросла на 25%, причому в 43 відсотках випадків мова йде про неповнолітніх. Як правило, дітей купують для особистих статевих потреб або змушують їх займатися проституцією, нерідко їх тримають як домашніх рабів.

Loading...