Журналіст Норман Олер: Гітлер був наркоманом

Журналіст Норман Олер: Гітлер був наркоманом

Метамфетамін (первітин) широко використовувався як стимулятор і його застосовували люди різних професій.

Джерело: Відомості

Як стверджує німецький журналіст Норман Олер в своїй книзі «Тотальний кайф», поплічники Гітлера були звичайними наркоманами. Всі доводи, наведені в книзі, говорять про те, що з 1933 року Німеччина перебувала під впливом метамфетаміну, повідомляє Informing.

Виявляється, що 13 листопада 1940 року міланська газета Il Corriere della Sera написала про так звану таблетку хоробрості, яку отримали солдати вермахту у великих дозах і яка допомогла їм здійснити бліцкриг у Франції.

У книзі Олера розповідається, що в той час Франція і Великобританія мали макові поля для виготовлення опіуму, а в Німеччині не було колоній, починаючи з 1919 року.

Тому німці вирішили створити штучний наркотик і зробили ставку на хімію. Через якийсь час первітин, що має небезпечні побічні ефекти, почали випускати на підприємствах Temmler. Він став тією самою «таблеткою хоробрості», яку отримало все населення Німеччини: військові, студенти та робітники. Тепер зрозуміло, чому в німецьких генералів було стільки відваги: ​​вони знаходилися під «спідами», як і їхні солдати, яким видали 35 млн доз.

Однак такий ефект має зворотну сторону, тому доводилося розплачуватися втратою зору. Не виключено, що безумство Гітлера і Герінга, а також самогубство Ернста Удета обумовлено вживанням наркотиків.

Тоді метамфетамін (первітин), розроблений фармацевтами німецької фірми Temmler Werke, широко використовувався як стимулятор і його застосовували люди різних професій.

Первітин додавали і в кондитерські вироби. Так, наприклад, шоколад, який виробляли з додаванням наркотику, був рекомендований жінкам, щоб ті могли виконати роботу по дому в найкоротші терміни.

Однак найбільш активним споживачем метамфетаміну була німецька армія. Лікарі вважали, що первітин — відмінний засіб від виснаження, на яке страждали солдати.

Під час вторгнення до Франції бійці збройних сил нацистської Німеччини брали по одній таблетці препарату вдень і по три-чотири на ніч. На думку автора книги, саме завдяки первітину німці захопили Францію.

Норман Олер зазначає, що Гітлер також вживав наркотики. У 1941 році фюрер захворів і його особистий лікар Теодор Гілберт Морелль почав давати йому препарат оксикодон, який викликає ейфорію і має знеболювальний ефект. Гітлер отримував по дві ін'єкції препарату в день і вживав оксикодон з високими дозами кокаїну, який був показаний при болю у вухах. Як пише Олер, в останні дні Гітлер уже був «закінченим» наркоманом.  

Loading...