Англієць викликав поліцію через те, що його колишня дівчина перегодовувала хом’яка

Англієць викликав поліцію через те, що його колишня дівчина перегодовувала хом’яка

Поліція Великобританії представила громадськості інформацію про найдивніші дзвінках на екстрену телефонну лінію 101.

Джерело: Відомості

Серед таких екстрених звернень — дзвінок від чоловіка, який поскаржився, що його колишня подруга зловмисно перегодує їхнього хом’яка, повідомляє видання «РусАргумент».

Молодий чоловік подзвонив в поліцію, щоб повідомити, що його колишня дівчина після розставання з ним не повертає йому їх хом'яка. Він поскаржився, що тварина, на його думку, стало занадто товстою. За словами чоловіка, він переживає за здоров'я вихованця і хоче забрати його собі. Однак його колишня пасія не поспішає повертати вихованця, стверджуючи, що доглядає за ним краще.

Як ще один аргумент про необхідність термінових дій з боку поліції, чоловік говорив про дуже короткий термін життя хом'яка. Людина, яка вирішила зберегти інкогніто, стверджувала, що хом'яку залишилося жити кілька років, і тварина повинна прожити цей час в любові й турботі. Чоловік, який дзвонив, буквально благав поліцію допомогти йому в поверненні вихованця.

Представник поліції розповів, що вони отримують близько мільйона дзвінків щороку, і багато з них не є справою поліції. За словами поліцейського, вони намагаються донести до людей розуміння того, коли викликати поліцію доречно, а коли необхідно звертатися в інші організації та служби.

Loading...