"Дівчина зі сталевою попою" зірвала інтернет

"Дівчина зі сталевою попою" зірвала інтернет

Українка підірвала соцмережі своїми формами.

Джерело: Відомості

22-річна мешканка Дніпра Бахар Набієва, фітнес-модель з прізвищем "Міс сталева попа" продовжує дивувати користувачів соціальних мереж своєю фігурою.

Дівчина веде свою сторінку в Instagram, а також персональний відеоблог на YouTube, Понад 700 тисяч передплатників активно стежать за її діяльністю.

Бахар Набієва проживає в Україні, її мати українка, а батько - азербайджанець. Сьогодні модель згадує, що в дитинстві була дуже худенькою, що абсолютно її не влаштовувало. Дівчина стала ходити в тренажерний зал і працювати над власною фігурою, що з часом перейшло в велике захоплення, а ще пізніше стало її постійним способом життя.

До своєї діяльності Бахар Набієва привернула сотні тисяч шанувальників з різних куточків світу, які активно стежать за її успіхами в фітнесі. Кожен день дівчина радує передплатників новими короткими роликами із залу, а також знімками своєї воістину кам'яної фігури, звідси і кличка "Міс сталева попа".

Бахар Набієву неодноразово називали богинею фітнесу, до всього вище переліченого користувачі мереж відзначають вельми привабливу зовнішність мешканки Дніпра.

Loading...