Пошта Фінляндії почала надавати послуги з прибирання листя

Пошта Фінляндії почала надавати послуги з прибирання листя

Пошта Фінляндії з настанням осені почала надавати новий сервіс.

Джерело: Відомості

Можливість замовлення послуги прибирання опалого листя вже з’явилася на сайті поштового відомства, вона буде доступна з вересня по листопад, повідомляє агентство FlashNord.

За один раз можна замовити виїзд поштового працівника на будинок протягом двох будь-яких вівторків, а також вибрати тривалість часу збору листя — двічі по півгодини або двічі по годині.

«Наша мета — щоб клієнти по всій країні могли замовити додому якісні послуги. У багатьох є потреба в тій чи іншій допомозі, наприклад, у людей не завжди знаходиться час на те, щоб самим зібрати листя на газоні перед будинком», — сказав керівник відділу фінської пошти із замовлення послуг на будинок Петрі Кокконен.

Цього літа листонош замість доставки листів і газет в помаранчевих візках вже можна було застати за стрижкою газонів і доглядом за квітами або ж перевіркою дверей і вікон клієнтів, які виїхали у відпустку. Нова послуга з облагороджування території виявилася несподівано затребуваною — за один тільки місяць нею скористалися сотні людей.

Раніше в Пошті Фінляндії повідомили, що взимку її працівники, можливо, займуться ще одним непрофільним видом діяльності — прибиратимуть лопатами сніг.

Loading...