Британський підліток повернувся в школу після канікул в образі Кім Кардашян

Британський підліток повернувся в школу після канікул в образі Кім Кардашян

Учнів однієї зі шкіл британського міста Мідлсбро після літніх канікул чекав великий сюрприз.

Джерело: Відомості

Їхній однокласник з'явився в навчальному закладі в образі ексцентричної американської фотомоделі Кім Кардашян, повідомляє Informing

Як з'ясували журналісти, 15-річний Тайлер тепер називає себе Кайрою Келлі — підліток мріє зробити операцію зі зміни статі і стати дівчиною.

Пристрасть до перевдягання в дівчинку в Тайлера з'явилося давно, проте його батьки намагалися приховувати незвичайну звичку свого неповнолітнього сина, побоюючись, що оточення може його не зрозуміти, і він піддасться знущанням.

Однак на літніх канікулах Тайлер зважився з'явитися в образі дівчини на публіці. Знайомі та сусіди не стали насміхатися з юнака, а поставилися до його бажанням змінити стать з розумінням і підтримали його прагнення.

У школу після канікул юний трансгендер прийшов уже в образі дівчини, тому однокласники не відразу змогли його впізнати. Тепер Тайлер-Келлі копіює стиль дружини репера Каньє Уеста і відчуває себе щасливим завдяки новому образу.

«Я використовую косметику, одягаюся, як Кім Кардашян, і це дозволяє мені почуватися прекрасно», — пояснив журналістам британець.

Варто відзначити, що Тайлер в образі дівчини дійсно має велику зовнішню схожість зі скандальною зіркою Instagram, що відчуває пристрасть до оголення.

Loading...