У США автомобіль вилетів з дев’ятого поверху парковки і повис на дротах (відео)

У США автомобіль вилетів з дев’ятого поверху парковки і повис на дротах (відео)

Історія, гідна голлівудського екшену, сталася в американському штаті Техас.

Джерело: Відомості

На відеохостингу YouTube і в соціальних мережах почали з’являтися відеоролики, що нагадують фрагменти з голлівудського фільму — на їхніх кадрах можна побачити, як у повітрі на дротах висить автомобіль, повідомляє Informing.

Як з'ясували кореспонденти CNN, шокуючі ролики були зняті в американському місті Остін. Виявилося, що, паркуючись на 9-поверсі багаторівневої парковки, 24-річний водій не встиг вчасно загальмувати, в результаті чого його машина вилетіла у віконний отвір.

На щастя, автомобіль зачепився за дроти, з яких зроблені загородження на віконних прорізах, і не впав на землю, а завис у повітрі, що врятувало життя його водієві.

Американець Ендрю Міллер, який став очевидцем шокуючого ДТП, зняв на камеру той момент, коли водій завислої в повітрі машини вибирався з неї через заднє скло.

«Хлопець був ще в сидінні водія, коли я підійшов, — розповів журналістам Ендрю. — Це виглядало дуже небезпечно, незважаючи на те, що машина не хиталася».

Молодому американцеві вдалося врятуватися самостійно ще до приїзду рятувальників, а ось його автомобіль опускати на землю довелося вже співробітникам рятувальної служби.

Loading...