Правляча російська партія обікрала шведського художника

Правляча російська партія обікрала шведського художника

Партія «Единая Россия» для своїх агітматеріалів поцупила малюнок шведського художника Нільса–Петтера Эквалля.

Джерело: Відомості

Провладна російська партия «Единая Россия» очолювана Прем’єром Дмитром Медвєдєвим поцупила малюнок шведського художника Нільса–Петтера Эквалля, зроблений для додатку видання The Financial Times під назвою Specialist у 2013 році.

Як стверджує сам художник, наразі це зображеня використовується у предвиборних пропагандистських матеріалах правлячої російської партії.

Офіційні особи «Единой России» підтвердили шведським журналістам факт використання цього зображення, заявивши, що це «для листівок, в невеликому виданні в невеликому російському містечку». Під «невеликим містечком» мається на увазі Великий Новгород із населенням 220 тисяч осіб.

Тепер художник звертається до користувачів Мережі із проханням надіслати йому фотознімки незаконного використання його малюнку російською партією або відеозапис перегляду таких друкованих матеріалів. Це допоможе Нільсу–Петтеру Экваллю захистити його авторські права у протистоянні з правлячою партією РФ. Усі джерела такої інформації будуть зберігатися в таємниці.

Loading...