Китайська авіакомпанія попередила пасажирів про небезпеку відвідування районів Лондона, де живуть «індійці, пакистанці і чорношкірі»

Китайська авіакомпанія попередила пасажирів про небезпеку відвідування районів Лондона, де живуть  «індійці, пакистанці і чорношкірі»
Рекомендації були опубліковані в щомісячному бортовому журналі Air China / Фото: HAZE FAN, CNBC

Китайська авіакомпанія Air China опинилася в центрі скандалу.

Джерело: Відомості

Китайська авіакомпанія виявилася в центрі скандалу, після того як попередила пасажирів про небезпеку відвідування районів Лондона, де живуть переважно «індійці, пакистанці і чорношкірі», повідомляє BBC.

Рекомендації з’явилися в щомісячному бортовому журналі Wings Of China авіакомпанії Air China. На замітку звернув увагу продюсер американського каналу «Сі-ен-бі-сі» Хейз Фан, який працює в Пекіні.

«В основному, Лондон — безпечне місце для подорожей, однак слід бути обережними при відвідуванні районів, де проживають переважно індійці, пакистанці і чорношкірі», —  говорилося в замітці.

Туристам також було рекомендовано не виходити на вулицю вночі на самоті, а жінкам подорожувати тільки з супроводжуючими.

Авіакомпанія щодня виконує два рейси з Пекіна в лондонський аеропорт Хітроу.

У самій Air China не стали коментувати публікацію.

Лондонський депутат Вірендра Шарма заявив: «Я шокований і приголомшений, що навіть сьогодні деякі люди вважають допустимим писати такі відверто брехливі і расистські заяви».

Депутат з району Ілінг-Саутолл, де проживає велика кількість індійців, заявив, що вже зажадав негайно вилучити журнал з обігу.

Він також запросив представників авіакомпанії відвідати Ілінг.

Loading...