Французьке село продає школу і мерію

Французьке село продає школу і мерію

Муніципалітет села Нідермодерн, в якому проживає 830 людей, виставив на продаж приміщення мерії та колишньої місцевої школи.

Джерело: Відомості

Замість традиційного будиночка в селі можна купити більш незвичайну нерухомість —  мерію або прилеглу до неї школу. Місцева влада виставили на продаж обидві будови в бажанні перевезти державні установи в більш сучасні і доступні для інвалідів приміщення, повідомляє EuroMag.

Обидві будівлі продаються за 295 200 євро і датуються 1840-ими роками. Розташовані в самому центрі комуни на площі понад 580 квадратних метрів мерія і школа мають загальну площу в 370 кв. м. За словами представника агентства нерухомості, обидві будівлі можуть бути продані єдиним лотом або чотирма окремими.

Як пише Le Figaro, окремо місцева влада готова продати головний будинок мерії за 115 200 євро, колишню квартиру шкільного вчителя за 131 500 євро, класну кімнату, придатну для переобладнання в житлове приміщення, за 61 400 євро і, нарешті, невелику аудиторію також з потенціалом використання для проживання.

Loading...