На фестиваль «Smart Times» в Гамбурзі з’їхалися тисячі «Смартів»

На фестиваль «Smart Times» в Гамбурзі з’їхалися тисячі «Смартів»

Більш 2000 автомобілів Smart зібралися разом на щорічному заході «Smart Times» в німецькому Гамбурзі.

Джерело: Відомості

Фестиваль проходить з 2000 року. До 2010 року фестиваль проходив у Целль-ам-Зе в Австрії. З 2010 року Smart Times відправився в тур по Європі, повідомляє Quibbll.

Тепер учасники спільноти smart щоразу обирають нове місце проведення події: в 2011 році тур стартував у місті Річчоне, Італія. У 2012 році центром події став Антверпен в Бельгії. Наступна зупинка в 2013 році — Буокс, Люцерн. 15-й ювілейний з'їзд Smart Times зустрічали 2476 смартоводів. У цьому році, 16-й за рахунком фестиваль пройшов в Гамбурзі, Німеччина 26 і 27 серпня.

Всього у фестивалі взяли участь 3167 осіб на 2053 «Смартів».

Гостями заходу стали музичні групи, а також Лаура Людвіг і Кіра Валькенхорст — олімпійські чемпіонки Ріо-2016 з пляжного волейболу. Спортсменки управляли спеціально підготовленим для них «золотим» кабріолетом Smart ForTwo.

Найважливішою частиною автомобільного заходу став парад влаштований в останній день, на якому всі автомобілі Smart разом проїхалися вулицями Гамбурга. Таким чином, був побитий попередній рекорд за кількістю автомобілів Смарт. Попередній рекорд по числу учасників параду був встановлений на «Smart Times» в 2014 році в Португалії.

У 2017 році «Smart Times» пройде в іспанському місті Салоу. Організатори розраховують, що рекорд гамбурзького фестивалю буде побитий.

Loading...