Австралійська злочинниця попросила замінити фото в оголошенні про її розшук на більш вдале

Австралійська злочинниця попросила замінити фото в оголошенні про її розшук на більш вдале

18-річна австралійка Емі Шарп нещодавно втекла з виправної установи.

Джерело: Відомості

Повідомлення про її розшуку місцевий телеканал 7 News Sydney розмістив в своєму Facebook, забезпечивши його двома знімками, зробленими в поліції, повідомляє Quibbll.

У пості телеканалу повідомлялося, що поліція розшукує 18-річну Шарп, яка втекла з виправної установи. Крім описів зовнішності і особливих прикмет злочинниці, оголошення прикріпили фотографії дівчини з заплаканим і сумним обличчям, які, судячи з усього, були зроблені у в'язниці.

Публікацію побачила і сама втікачка, яка попросила 7 News Sydney змінити знімки на більш вдалі і навіть доклала фото, яке їй здалося більш вдалим.

«Будь ласка, використовуйте це фото, спасибі. Щиро ваша, Емі Шарп», — написала вона.

Повідомлення кокетливою злочинниці отримало величезну популярність серед користувачів соцмережі і швидко стало вірусним. Коментар Шарп на цей момент набрав більше 65 тисяч «лайків» і десятки тисяч коментарів. Користувачі Facebook підтримали дівчину і почали хвалити її за такий сміливий і нахабний вчинок. Деякі юзери навіть запропонували Шарп фінансову допомогу.

«Бідна дівчинка виглядає так, ніби їй просто необхідно допомогти. Молодим людям, які потрапляють в подібні ситуації, судимість тільки ускладнює життя. Це змушує мене дуже сильно злитися!» —  прокоментував вчинок злочинниці один з користувачів.

Канал так і не поміняв фотографію дівчини, чим викликав «гнів» деяких коментаторів:

«Чому Ви не використовуєте її фото, яке вона надіслала вам? Channel7 не поважає в'язнів-утікачів», —  жартома написав один із коментаторів.

Незважаючи на несодівану популярність, Шарп все ж була затримана поліцією 26 серпня, через день після публікації коментаря в соцмережі. Поліцейський упізнав її в парку і доставив до виправної установи. Вона була засуджена за майнові злочини, простіше кажучи — злодійство.

Loading...