На стоянці дилерського центру в США за ніч «роззули» півсотні машин

На стоянці дилерського центру в США за ніч «роззули» півсотні машин

В американському місті Тайлер, штат Техас, невідомі вкрали колеса з 48 нових автомобілів на загальну суму понад 200 тисяч доларів.

Джерело: Відомості

Усі машини знаходилися на стоянці дилерського центру Peltier Chevrolet, повідомляє видання Quibbll з посиланням на Automotive News.

Так, за одну ніч зловмисники обікрали майже півсотні Chevy, серед яких, судячи з фотографій, в основному були Camaro нового покоління і пікапи Silverado.

У поліції зазначили, що діяли «шино монтажники» зі знанням справи. Не тільки в сенсі викручування болтів — зловмисники зуміли приховати обличчя від системи відеоспостереження на парковці і поліцейським не вдалося ідентифікувати на записах жодної людини.

Судячи із запису з камер спостереження, близько першої години ночі до воріт майданчика, де знаходяться нові непродані автомобілі, під'їхав фургон. Невідомі зрізали замки і розбили велику лампу освітлення, спрямовану на майданчик. Скільки саме людей взяли участь у крадіжці, поліцейським сказати важко, оскільки було дуже темно.

На те, щоб зняти всі колеса, у злодіїв пішло «близько чотирьох годин». Деякі машини залишилися стояти на цеглинах, деякі стояли на землі, кріпильні болти лежали поруч. Усі вкрадені колеса були розмірністю від 20 до 22 дюймів.

Банда проникла на територію дилера через задні ворота і використовувала для транспортування коліс велику вантажівку. Компанія оцінила збиток, тобто 192 колеса (здебільшого на 20-22 дюйма) і супутні руйнування, в $ 250 000.

За словами представників автосалону, вони проведуть ретельну перевірку безпеки. Крім того, дилер вже зв’язався зі своєю страховою компанією, проте точна сума збитку ще підраховується.

Loading...