Російське МНС гасило пожежу в Москві фореллю, осетрами і сомами

Російське МНС гасило пожежу в Москві фореллю, осетрами і сомами

Забір води для гасіння пожежі площею понад 1000 квадратних метрів співробітники МНС проводили в найближчому до місця загоряння водосховищі.

Джерело: Відомості

Ним виявився ставок на території рибальського господарства «Золотий Сазан», повідомляє Quibbll.

У водах цього підприємства водяться більш шести цінних порід риби, в тому числі мешканці Червоної книги, такі як форель і білуга.

23 серпня у селищі Шишкін Лєс на території так званої Нової Москви виникла пожежа на складі лакофарбових виробів. 

Видання «Лайф» розмістило відео з вертольотом «Ка-32», який кілька разів знижується у водній гладі, щоб зробити забір води з водойми з цінною рибою. До слова, за одне таке зниження борт піднімає до трьох тонн рідини.

«Я таких страшних рішень ніколи не бачив. Коли перший раз прилетів вертоліт, ми почали дзвонити на 112, всім черговим, на що нам сказали, що у нас надзвичайна ситуація, ми маємо право робити що хочемо. До того моменту, коли нам все-таки вдалося пояснити, що ми рибальське господарство, вони встигли вже раз 10 зачерпнути воду. Зараз не можна спуститися і перерахувати рибу. Сидимо тепер і голову ламаємо, що робити», — розповів генеральний директор компанії «Золотий сазан» Володимир Петрушин.

Відзначимо, традиційна риболовля на території рибогосподарства — задоволення не з дешевих (від 4 тисяч рублів), але за ці гроші можна просидіти з вудкою хоч цілий день, починаючи з п'ятої ранку. Та й улов обіцяють солідний. За словами представників підприємства, в їх ставках водяться форель, осетр, короп, сазан, щука, білуга та біломор.

Loading...