Захищаючи кошенят, кішка «порвала на стрічки» сім пітбулів (фото)

Захищаючи кошенят, кішка «порвала на стрічки» сім пітбулів (фото)
Постраждалий пітбуль / Фото: vancouversun.com

Кішка на прізвисько Бандідо пошматувала пітбулів та їхню господиню.

Джерело: Відомості

У канадському місті Вікторія стався неординарний випадок. Розлючена кішка на кличку Бандідо пошматувала сімох пітбулів та їхню господиню, захищаючи своїх кошенят. У результаті нападу собаки та їхня власниця отримали глибокі подряпини й укуси. Жінці довелося провести вечір в лікарні, повідомляє видання «Нескучные новости».

За словами котячої господині, вона не очікувала від своєї улюблениці такої агресії і прудкості. Жінка заявила, що собаки дуже близько підійшли до кішки, яка гуляла разом зі своїм кошеням. Та відчула небезпеку і першою накинулася на пітбулів.

Очевидці відзначають, що спочатку собаки не думали проявляти до кішки агресії. У бійці їм, втім, довелося відбиватися. Бандідо отримала кілька подряпин, але серйозно не постраждала. Чого не можна сказати про пітбулів, їхні морди виявилися серйозно подряпаними.

На щастя, цей конфлікт вдалося вирішити мирним шляхом. Власниця Бандідо виписала господині пітбулів чек на 222 долари, тим самим сплативши жінці лікування і відшкодувавши їй моральну шкоду.

Loading...