Зі шлунка індійця видалили 40 ножів, які він проковтнув

Зі шлунка індійця видалили 40 ножів, які він проковтнув
Ножі / Фото: CREDIT: DINESH DUBEY / BARCROFT

Приголомшені хірурги в Індії видалили 40 металевих ножів у пацієнта, у якого виникло «неконтрольоване бажання» з’їсти столові прилади.

Джерело: Відомості

42-річний чоловік, чиє справжнє ім’я не називається, був терміново прооперований в лікарні міста Гурдаспур, що в індійському в штаті Пенджаб, після того, як звернувся зі скаргами на біль в животі і слабкість, повідомляє The Telegraph.

Команда хірургів була вражена, коли виявилося, що чоловік проковтнув десятки ножів за останні два місяці, тому що «йому сподобалося, які вони на смак».

Д-р Джітіндер Малхотра, котрий очолює лікарню, описав це, як найбільш шокуючий випадок, який він бачив за свою 20-річну кар'єру.

Операція зайняла п’ять годин.

«Коли ми встановлювали діагноз, тои знайшли причину болю, яка нас просто спантеличила. Ми зробили УЗД, яке показало деяку тверду масу в шлунку, в формі, схожій на рак», — сказав він. — Пацієнт тоді сказав нам, що в нього було некероване бажання їсти ножі. Дивно, але факт в тому, що він їв ножі останні два місяці. Це було дуже нервове видовище, я не бачив чогось подібного в своїй кар’єрі лікаря».

Однак здивування хірургів ще більше посилилося, коли виявилося, що коловік проковтнув не один, навіть не два, а 40 ножів.

Операція, яка тривала п’ять годин, успішно завершилася, і пацієнта було вирішено виписати вже через кілька кількох днів.

Loading...