Потоп знищив будинок американського політика, який звинувачував геїв у виникнені природних катаклізмів

Потоп знищив будинок американського політика, який звинувачував геїв у виникнені природних катаклізмів
Тоні Перкінс

Американський політик Тоні Перкінс позбувся будинку в результаті потопу в штаті Луїзіана.

Джерело: Відомості

Тоні Перкінс відомій як затятий противник ЛГБТ-спільноті. У 2015 году він заявляв, что ураган «Хоакін»,який забрав кілька життів у США, та інші природні катаклізми є знаком Божого гніву, викліканого легалізацією одностатевіх шлюбів, повідомляє Tjournal.

Також Тоні Перкінс є президентом організації «Сімейна наукова рада» (Family Research Council), яка займає жорстку консервативну позицію і активно веде громадську діяльність проти розлучень, абортів і прав гомосексуалів. У 2006 році він закликав Конгрес внести до Конституції США поправки, що дозволяють реєструвати шлюб тільки між чоловіком і жінкою. А в 2010 році виступав проти скасування закону, який забороняє гомосексуалів служити в армії.

Великий резонанс викликали слова Перкінса в інтерв'ю з пастором Джонатаном Каном. Тоді політик заявив, що ураган «Хоакін» є покаранням за легалізацію абортів та одностатевих шлюбів: «Бог намагається дати нам знак».

І от 16 серпня Перкінс у «Фейсбуці» опублікував фото свого будинку, затопленого в результаті великої кількості дощів у штаті Луїзіана. У подкасті організації «Сімейна наукова рада» він розповів, що масштаби зливи порівнянні з біблійним потопом, і його родині доведеться жити в трейлері шість місяців, поки він не відновить свій будинок. Для порятунку від потопу Перкінс використовував каное.

Потоп в штаті Луїзіана стався 13 серпня і забрав життя трьох людей. Причиною великої кількості опадів стала незвично тепла вода з Мексиканської затоки, яка принесла велику кількість вологи в атмосферу.

Loading...