Британець прикурив від метеорита, що впав у нього в дворі

Британець прикурив від метеорита, що впав у нього в дворі

46-річний британець стверджує, що виявив палаючий метеорит у своєму саду, після чого запалив від нього свою сигарету.

Джерело: Відомості

Девід Стівенсон вийшов вночі на ґанок будинку щоб покурити і поспостерігати красивий зорепад, але тишу нічного спокою порушив якийсь удар на задньому дворі. Відправившись у свій сад, чоловік побачив тліючу ділянку землі поруч із парканом, від якого піднімався дим, повідомляє Quibbll.

«Здалеку це було схоже на тліюче вугілля з сильним димом і незрозумілим запахом. Мої рідні також вийшли на вулицю, щоб подивитися, що сталося на задньому дворі. Ми вирішили, що хтось кинув щось через паркан в наш сад, і після невеликої дискусії було вирішено нічого не чіпати і розібратися на наступний ранок» — розповів британець виданню Dailymail.

Наостанок, Девід не придумав нічого кращого, ніж прикурити свою сигарету від «палаючої» землі.

На наступний ранок чоловік відправився на задній двір, і виявив на місці нічного загоряння камінь, який все ще був дуже гарячим. Навколо каменю в радіусі метра все було білим, наче земля загорілася від дуже високої температури.

Пізніше Девід пояснив свій дивний вчинок з прикурюванням: «Я підозрював, що це міг бути метеорит, і я зрозумів — такий шанс буває тільки раз в житті. Більше шансів виграти в лотерею, ніж виявити метеорит на задньому дворі свого будинку».

Loading...