На півночі РФ, пішовши за грибами, заблукав тезка Жерара Депардьє

На півночі РФ, пішовши за грибами, заблукав тезка Жерара Депардьє
«Справжній» Жерар Депардьє

Біля села Подборьє в Архангельській області РФ заблукав мешканець Архангельська Жерар Депардьє, його дочка та їхній 56-річний знайомий.

Джерело: Відомості

Тезка французького актора і його супутники вирушили в ліс за грибами, а пізно ввечері в середу зрозуміли, що не можуть знайти зворотну дорогу, повідомляє агентство FlashNord.

Зателефонувавши в службу порятунку, вони попросили визначити їхнє місцезнаходження по телефону. Однак диспетчер тільки порадила їм розвести багаття, і біля вогню дочекатися світанку. Вранці їм потрібно було йти на північ.

У службі порятунку підкреслили, що не мають апаратури, що дозволяє запеленгувати людини в лісі. Вони використовують мобільний зв'язок, щоб з'ясувати, в якому місці грибники зайшли в ліс, як рухалися далі і після аналізу цієї інформації рекомендують, як вибратися з лісу. У той день, коли заблукав Депардьє і його супутники, диспетчери обласної служби порятунку таким чином допомогли вийти до населених пунктів 11 грибникам.

Однак Депардьє обійшовся без допомоги рятувальників.

«З п'ятої години ранку рятувальники намагалися додзвонитися до чоловіка і його дочки. Але обидва не відповідали на дзвінки. Тільки близько десятої години ранку дівчина повідомила, що вони благополучно повернулися додому», —  додали в службі порятунку.

Варто зазначити, що Жерар Ксавьемарсельйович Депардьє, уроджений Андрій Валентинович Христофоров, полюбляє змінювати імена та прізвища. З 2003 року він встиг побувати Посадом Вселеновічем Древарх-Просвєтльонним, Дмитром Анатолійовичем Медведєвим та Володимиром Володимировичем Путіним.

Loading...