Дельфін не захотів фотографуватися і вихопив Ipad у надокучливого «фотографа» (відео)

Дельфін не захотів фотографуватися і вихопив Ipad у надокучливого «фотографа» (відео)

Приватне особисте життя потрібне навіть дельфінам.

Джерело: Відомості

Один дуже розумний дельфін вирішив висловити своє невдоволення відвідувачці дельфінарію в Орландо, вихопивши з її рук Ipad і викупавши його у власному басейні. Можливо, тварині не сподобалося те, що американка вирішила сфотографувати його на не дуже якісну камеру планшета, повідомляє Quibbll.

Інцидент стався в минулі вихідні в парку розваг SeaWorld в місті Орландо, США. Жінка намагалася зняти дельфінів, але підійшла до води дуже близько і не встигла прибрати планшет до того, як зухвала тварина виринула з води, схопила Ipad і кинула його в воду.

Гаджет провів деякий час у воді, проте після господиня змогла витягнути його. Постраждала негайно забрала свій ще не потонулий гаджет і пішла подалі від дельфінів. Однак з урахуванням того, що IPad не має повноцінного захисту від води, їй скоріше за все доведеться витратитися на ремонт або навіть новий гаджет (а може, і на два нових гаджети, так як в кінці ролика вона примудрилася упустити ще і iPhone в такому ж рожевому чохлі).

Решта дельфінів після цього почали плескатися водою, а винуватець події кілька разів проплив колами близько постраждалої. При цьому після того, як Ipad впав у воду, інші дельфіни також спробували вирвати якісь речі в інших відвідувачів.

«Пара дельфінів рвалася вгору так, ніби вони збираються схопити і мою камеру теж!» — описав подію відвідувач океанаріуму Куадіель Гомез, який зняв «напад» на відео.

Що спонукало дельфіна схопити Ipad, невідомо. Неясна і подальша доля планшета.

Loading...