Китайські медики помилково прооперували чоловіка, який чекав пологів дружини

Китайські медики помилково прооперували чоловіка, який чекав пологів дружини

Інцидент стався в одній з лікарень міста Шеньян у провінції Ляонін.

Джерело: Відомості

За словами 29-річного молодого чоловіка, він близько 40 хвилин чекав за дверима операційної, де його дружині робили кесарів розтин, коли лікар з сусідньої операційної покликав до себе. За словами «потерпілого», лікар наказав роздягнутися і лягати, повідомляє РИА «Новости».

На питання молодої людини «навіщо», хірург коротко скомандував «робити те, що сказано». Чоловік зі страху бути осміяним після подальших питань підкорився вказівкам медика і ліг на ліжко. За його словами, під час операції він чув крики своєї новонародженої дитини, що доносяться з сусідньої операційної.

Після операції «пацієнт» зажадав пояснень дій лікаря.

Адміністрація лікарні визнала, що чоловіка прооперували помилково, і обіцяла виплатити компенсацію в 5 тисяч юанів (750 доларів), підкресливши, що в нього дійсно був геморой.

Юрист лікарні в свою чергу заявив, що частина відповідальності лежить на самому потерпілому, оскільки він повнолітній і може відповідати за свої дії.

Наразі чоловікові потрібен відпочинок у зв’язку з несподіваною операцією, однак він щасливий, що його дружина і дитина здорові і їхньому життю ніщо не загрожує. Новоспечений батько шкодує лише про те, що поки не в змозі піклуватися про них.

Loading...