25-річний Х’ю Гросвенор став наймолодшим у світі мільярдером

25-річний Х’ю Гросвенор став наймолодшим у світі мільярдером

Герцог Вестмінстерський Х’ю Гросвенор у віці 25 років став наймолодшим мільярдером у світі після смерті свого батька лорда Джеральда Гросвенор.

Джерело: Відомості

Згідно з британськими законам, три його сестри не мають права на спадщину. До речі, по материнської лінії Х’ю і його сестри є нащадками Пушкіна і російського імператора Миколи І, повідомляє EuroMag.

Найбільший землевласник Великобританії Джеральд Гросновер помер 8 серпня на 64-му році життя. Як пише Daily Mail, герцог помер від серцевого нападу в своєму мисливському маєтку в Ланкаширі. Батько чотирьох дітей, 6-й герцог Вестмінстерський, був найбагатшим власником нерухомості в Британії. Його статки включають володіння в Оксфорді, Шефірі та Шотландії. За даними на 2015 рік, Джеральд Гросновер був третім в списку найбагатших людей Британії зі статками понад 11 млрд доларів.

Після його смерті всі титули, землі і статки перейдуть до 25-річному синові Х’ю. У нього є три сестри, але все отримає саме Х’ю, оскільки згідно з британськими законами, спадкоємцями не можуть виступати представниці жіночої статі.

Цікаво, що разом зі спадщиною до Х’ю перейде і статус хресного батька принца Георга Олександра Луї, сина герцога і герцогині Кембриджських Вільяма і Кетрін.

Сім’я Гросвенорів тісно пов'язана і з британською короною. Мати Х’ю Філліпс є хрещеною матір’ю принца Вільяма.

Х’ю закінчив Оксфордський університет, працював в управлінні нерухомістю Grosvenor Group, а потім став менеджером по роботі з клієнтами у фірмі, що займається збором відходів від кави і переробкою їх у біопаливо та гранули з біомаси.

Загалом єдиний син 6-го герцога Вестмінстерського веде спокійний спосіб життя, хоча на святкування свого 21-го дня народження ним було витрачено близько 5 млн фунтів стерлінгів.

Герцог Вестмінстерський Джеральд Кавендіш Гросвенор володів землями в лондонських районах Белгравіа і Мейфейр, які перебували у власності його сім'ї з 1677 року. Крім того, під керуванням девелоперської компанії Гросвенорів Grosvenor Group перебувають активи на 19 млрд доларів.

Loading...