У Польщі заарештували пенсіонерку-грабіжницю, яка підсипала снодійне залицяльникам

У Польщі заарештували пенсіонерку-грабіжницю, яка підсипала снодійне залицяльникам

У Польщі судять 80-річну пенсіонерку, яка присипляла та грабувала чоловіків після знайомства через газету.

Джерело: Відомості

80-річна полячка Яніна М. вибирала майбутніх жертв через оголошення в газетах. Після знайомства з чоловіками, які мітили їй в кавалери, пенсіонерка підсипала їм в їжу снодійне, а потім перевіряла їхшє житло на предмет цінностей, повідомляє Infroming.

Так одному з постраждалих Яніна М. завдала шкоди в розмірі $ 2 тисяч, викравши з його будинку електроніку, коштовності та готівку. На думку польських слідчих, після знайомства з підозрюваною позбувся цінностей ще один поляк, хоча число жертв шахрайки може бути і більше.

«Поглянувши на неї, складно повірити, що цій жінці 80 років і вона здатна на такі злочини», — розповів журналістам після судового засідання прокурор.

А між тим старенька має за плечима багате кримінальне минуле. Яніна М. за роки життя залучалася до суду вже дев'ять разів і, як видно, навіть старість не змусила її поставити хрест на своїй кримінальній кар'єрі.

Однак варто зазначити, що грабіж довірливих чоловіків, скоріше за все, стане останнім злочином полячки, адже в разі визнання її провини Яніні М. загрожує до 20  років в'язниці, і не виключено, що до свого звільнення вона просто не доживе.

Loading...