Король Швеції зводив дружину в піцерію

Король Швеції зводив дружину в піцерію

Вінценосна пара скромно замовила дві «каппрічіози».

Джерело: Відомості

Вихідцю з Курдистану Сангару Гафурі, власнику піцерії в містечка Лессебу в шведській провінції Смоланд, знадобилося кілька хвилин, щоб усвідомити, що своїми відвідинами його заклад вшанували його величність король Карл XVI Густав та її величність королева Сільвія. До цього Гафурі бачив їх тільки на фотографіях і по телевізору, тому при зустрічі віч-на-віч монарше подружжя він упізнав не відразу, повідомляє агентство FlashNord.

Вінценосна пара скромно замовила дві «каппрічіози» і залишилася цілком задоволена їхнім виглядом і смаком.

«Мені дуже хотілося поговорити з королем, але, оскільки в залі знаходилися ще відвідувачі, у мене не було часу на це. Але мені здається, вони сказали, що піца їм сподобалася, цілих чотирьох рази», — передає слова Гафурі газета Expressen.

Незважаючи на сильну завантаженість на кухні, піццерійщік все ж знайшов момент і попросив у короля з королевою дозволу сфотографувати їх.

Знімків вийшло три, і вони тут же були розміщені у Facebook. Про таку рекламу Гафурі міг мріяти лише в найсолодших снах.

За його словами, ще ніколи настільки високі особи не їли в його піцерії, і ця подія буде увічнено в меню.

«Я думаю, що зроблю піцу в його (короля) честь. Це буде особлива піца, хоча поки я ще не знаю, що в ній буде присутній. У будь-якому випадку називатися вона буде «Королівська», — повідомив Гафурі.

Loading...