Російських близнюків не випустили з країни через однакові фото в паспорті

Російських близнюків не випустили з країни через однакові фото в паспорті
. / Фото: Сергей Семенов / «Коммерсантъ»

Міграційні служби не випустили з Москви двох братів з трійні, оскільки фото в їхніх закордонних паспортах здалися прикордонникам однаковими.

Джерело: Відомості

Сім’я Панченко, в якій п’ятеро дітей, включаючи трійнят, збиралася у відпустку до Таїланду. На кордоні з близнюками виникла проблема: міграційні служби заявили, що в усіх паспортах вклеєне одне і те ж фото. У результаті Яна і Макара не випустили з країни, і на море полетів тільки їхній брат, повідомляє Lenta.ru.

Дідусь Хлопчиків Ігор Сандрагайлов, що залишився разом з ними в Москві, пояснив, що закордонні паспорти близнюкам оформляли в двомісячному віці. Брати, які й зараз дуже схожі, тоді виглядали зовсім однаково. Ймовірно, тому й виникла плутанина з фото. У минулому році діти з цими ж документами літали в Єгипет і без проблем пройшли контроль, але цього разу прикордонник не знайшов відмінностей у фотографіях.

Яну і Макару, знятим з рейса, в терміновому порядку оформили нові паспорти. Щоб кожен точно отримав документ зі своїм обличчям, на цей раз хлопчиків фотографували в різному одязі. Через тиждень діти благополучно вилетіли до Таїланду.

Loading...