Роcіянин хоче одружитися з покемоном

Роcіянин хоче одружитися з покемоном

Москвич Іван Макаров отримав вже другу відмову в реєстрації шлюбу з персонажем популярної гри Pokemon Go.

Джерело: Відомості

Після презентації місяць тому гри додаткової реальності Pokemon Go, яка відразу ж набула феноменальної популярності, весь світ буквально збожеволів, повідомляє Informing

У деяких людей ловля покемонів стала основним заняттям, і переросла мало не в нав’язливу ідею. Так мешканець Москви Іван Макаров, раніше був блогером, але зараз повністю зосередився на лові покемонів. Але на відміну від інших «тренерів покемонів», блогера більше інших «кишенькових монстрів» цікавить покемон Дітто. Іван мріє роздобути єдиного покемона, здатного до розмноження, якого ще не вдалося зловити жодному покетренеру.

Оскільки упіймати рідкісного персонажа через додаток Макарову не вдалося, він вирішив піти обхідним шляхом — одружитися на Дітто, щоб у такий спосіб прив'язати її до себе і наплодити безліч «покедіток».

Причому поставився москвич до цього всього з усією серйозністю — він взяв з собою адвоката і відправився в Кутузовський РАГС Москви для подачі заяви на шлюб із заповітним персонажем. При візиті в ЗАГС Івана супроводжувала знімальна група телеканалу «360», яка й стала свідком ввічливої ​​відмови.

Працівниця «палацу одружень» пояснила нареченому, що нічим не може йому допомогти, оскільки російське законодавство дозволяє укладати шлюби тільки з людьми, у яких є паспорт, і порадила Макарову повертатися в РАГС з реальною нареченою з плоті і крові, з якою вона його з радістю розпише.

Відзначимо, що це вже другий РАГС, де москвич отримав відмову в прийняття заяви на весілля з покемоном. Але дві відмови не змусили Макарова відмовитися від своєї божевільної ідеї. В майбутньому домогтися бажаного покетренер має намір через суд.

А між тим кореспонденти телеканалу зазначають, що 34-річний москвич вже одружений. З вибором чоловіка його дружина не змирилася і відмовляє його від необачного кроку.

Loading...