Житель Фінляндії схуд а 10 кг, збираючи покемони

Житель Фінляндії схуд а 10 кг, збираючи покемони

21-річний житель фінського міста Порі Ааро Алі-хокка стверджує, що зміг позбутися зайвих 10 кг ваги завдяки популярній мобільній грі Pokemon Go.

Джерело: Відомості

Гра з'явилася в Фінляндії трохи більше двох тижнів тому і відразу викликала неймовірний інтерес. У Гельсінкі за цей час вже проводилося кілька масових заходів, коли ловці покемонів збиралися разом в одному з парків і починали «полювання», повідомляє агентство FlashNord.

У процесі гри її учаснику доводиться багато ходити пішки, внаслідок чого все за півмісяця Алі-хокка, за його словами, вдалося скинути близько 10 кг. «Схуднення давно було в моїх планах. Граючи в покемонів, я звернув увагу, що моя вага почав зменшуватися», — зізнався він.

«Якщо зникне ще один десяток кілограмів, нічого поганого не станеться», — додав молодий чоловік. Під час гри він пройшов близько 100 км і зібрав 830 «монстрів». Молодик зауважив також, що фінські «мисливці на покемонів», граючи, охочіше і простіше встановлюють контакти один з одним, ніж у повсякденному житті, де зазвичай вважають за краще дотримуватися дистанції.

Pokemon Go — розрахована на багато користувачів гра, метою якої є пошук і навчання персонажів, іменованих покемонами (скорочення від англійського pocket monster, тобто кишеньковий монстр). У гру впроваджені елементи доповненої реальності: картинка, яка відображається на екрані смартфона, проектується на об'єкти з реального світу. За різними оцінками, число щоденних користувачів гри може перевищувати 20 млн.

Loading...