Таліта Зампіроллі — бразильська модель, яка народилася чоловіком

Таліта Зампіроллі — бразильська модель, яка народилася чоловіком

У 26-річної бразильської трансмоделі Таліти Зампіроллі понад 255 тисяч підписників у Instagram.

Джерело: Відомості

Таліта перенесла операцію зі зміни статі і збільшення грудей у 18 років і стверджує, що у неї був роман з футболістом Ромаріо, повідомляє Quibbll.

Сьогодні бразильську модель Таліту Зампіроллі з Ріо-де-Жанейро можна вважати найвідомішою трансжінкою країни, з особистою «армією» шанувальників.

Вперше Таліта потрапила в заголовки газет в 2013 році після появи її знімка з футбольною легендою та політиком Ромаріо.

«Я знала, що він буде роздратований, але в кінцевому рахунку зовні я була жінкою. У нас були стосунки протягом року, і вони були чудовими», — розповідала Таліта.

Зі свого ж боку Ромаріо категорично заперечував подібні домагання і навіть вирішив подати на неї в суд з цього поводу. У підсумку, через рік колишній спортсмен отримав тимчасову постанову суду про заборону Таліті говорити про «нібито  любовний зв'язок».

Після появи цієї новини в місцевих ЗМІ модель втратила роботу — через розголос інформації про зміну статі було розірвано кілька модельних контрактів Зампіроллі.

«Вони анулювали угоди, кажучи, що я діяла недобросовісними методами і що я повинна була сказати їм, що я транссексуал. Чесно кажучи, в той момент я впала в депресію», — розповіла через кілька років Таліта в одному зі своїх інтерв'ю.

Але пройшло 3 роки і Таліта, яка народилася в місті Ітапемірін на північ від Ріо, є однією з найвідоміших і знаменитих моделей Бразилії.

Операцію зі зміни статі Таліта Зампіроллі зробила в 18 років, під час якої їй вставили імпланти молочної залози і змінили статеві органи. Дівчина стверджує, що її тоноване і красиве тіло є результатом постійних фізичних вправ і суворої дієти.

«Я жінка, у мене є жіночий статевий орган і я проходжу ідентифікацію як жінка. Тому я жінка», — каже модель. 

Loading...