Голландець 10 днів прочекав в аеропорту дівчину з сайту знайомств

Голландець 10 днів прочекав в аеропорту дівчину з сайту знайомств
Загадкова Чжан

Великим розчаруванням і госпіталізацією в китайську лікарню закінчився для голландця намір познайомитися реально зі своєю інтернет-коханою.

Джерело: Відомості

Два місяці тому 41-річний Олександр Пітер Кларк познайомився на одному з сайтів знайомств з 26-річною китаянкою на ім'я Чжан. Між парою зав'язалася романтичне листування, і після нетривалого спілкування по Мережі закоханий Кларк вирішив познайомитися зі своєю інтернет-подругою в реальному житті. І відстань чоловіка не злякала — він вирішив відправитися в Китай, незважаючи на те, що сам мешкає в Голландії, повідомляє Informing.

Сповіщати свою кохану, яка проживає в місті Чанші, про свій приїзд голландець не став, вирішивши зробити їй сюрприз. Після прильоту в провінцію Хунань Олександр відправив Чжан фото свого посадкового талона та написав, що чекає зустрічі з нею в аеропорту.

Однак дівчина не з'явилася ні в перший, ні на другий день, а зв'язатися з нею голландець більше не міг, оскільки телефон китаянка вимкнула. Проте, закоханий чоловік не втрачав надії на зустріч з коханою і продовжував сидіти в залі очікування повітряної гавані. Там він пробув десять днів, а потім потрапив до місцевої лікарні з діагнозом «фізичне виснаження».

Незвичайна історія зацікавила співвітчизників Чжан, і вони почали публікувати фотографії голландця в соцмережах. З Мережі історія перекочувала на місцеві телеканали, і тільки після цього китаянка відгукнулася та вийшла на зв'язок з журналістами. Дівчина пояснила, що сприйняла повідомлення про приїзд Кірка як жарт.

Також Чжан розповіла, що в той час, коли Олександр чекав її в аеропорту, вона перебувала в іншій провінції, куди поїхала, щоб зробити пластичну операцію. На час перебування в лікарні вона вимкнула телефон, тому її інтернет-знайомий і не зміг з нею зв'язатися. Чому вона сама не повідомила нового знайомого про свої плани, дівчина не уточнила.

При цьому китаянка запевнила, що відвідає голландця в лікарні, зазначивши, що планує і надалі підтримувати з ним стосунки. За відомостями журналістів, напередодні Кларк полетів на батьківщину, а ось чи встиг він до свого від'їзду зустрітися з інтернет-коханою — невідомо.  

Loading...