Британський водопровідник виграв $ 19,000,000 і продовжив ходити на роботу

Британський водопровідник виграв $ 19,000,000  і продовжив ходити на роботу

Чоловік по справжньому любить свою роботу.

Джерело: Відомості

52-річний британський водопровідник Джон Доерті, який виграв 14 671 343 фунтів стерлінгів в Національній лотереї, вийшов на роботу вже через 2 дні після того, як отримав виграш, повідомляє Quibbll.

Чоловік купив щасливий лотерейний квиток і виграв £ 14 мільйонів! Але вже через два дні після радісної події Джон повернувся на роботу, щоб ремонтувати котли, оскільки вважає, що «йому буде нудно сидіти вдома».

Як підкреслив сам щасливчик:

«Я дійсно насолоджуюся роботою. Я робив це довгий час. Я хочу залишитися «заземленим». Було б нудно не працювати, так що я просто продовжу. У мене є постійні клієнти, і я не хочу їх підводити. Можливо, я злегка зменшу темп, буду працювати 4 дні на тиждень, але свою справу не залишу».

Доерті відкрив свою водопровідну фірму ще в 1984 році.

Джон і його дружина Елісон дізналися про виграш ще 2 липня, але в них був запланований відпочинок у Флориді. Пара сховала щасливий квиток в світильнику, а отримала виграш лише повернувшись з відпочинку.

«Мої клієнти — люди похилого віку і вони сподіваються на мене. Я тільки що повернувся після відпустки, так що я безумовно не думаю, що повинен і далі сидіти на пляжі».

Свій виграш сім’я відзначила великою піцою за 45 фунтів, а Елісон порадувала себе дизайнерською сумкою відомого бренду за 300 фунтів.

52-річний Джон, його дружина Елісон, а також діти (20-річний Райан і 11-річна Лора) планують і далі жити в своєму будинку.

Loading...