Данський гравець у Pokemon Go знайшов труп

Данський гравець у Pokemon Go знайшов труп

Гравець Pokemon Go в Оденсі натрапив на неочікувану знахідку, полюючи на покемонів у вівторок ввечері.

Джерело: Відомості

Мешканець Данії, який шукав покемонів у популярній грі з доданою реальністю, знайшов труп у дренажному каналі в данському місті Оденсі близько 10 вечора у вівторок, повідомляє The Local.

 «Тіло пролежало там протягом певного часу, і було дуже пошкоджене вітром і погодою», — пише поліція в прес-релізі.

 «Неможливо визначити стать, вік або ідентифікувати тіло», — йдеться в заяві.

Поліція не вірить, що труп є результатом будь-якої нечесної гри, але буде проглядати звіти про зниклих безвісти осіб в надії ідентифікувати труп.

Аналогічний випадок був зареєстрований в американському штаті Вайомінг на початку цього місяця, коли 19-річна жінка під час пошуку віртуальних монстрів знайшла труп у воді.

Pokemon Go є глобальним явищем. Данія не виняток у цьому новому божевіллі, до поліцейських округів по всій країні надходять дзвінки від стурбованих жителів, які повідомляють про осіб з підозрілою поведінкою, які виявляються гравцями в Pokemon Go.

Популярність гри в Данії навіть змусила копенгагенську поліцію видати рекомендації для гравців, кажучи їм, щоб ті ретельно задумувалися над тим, як їхню поведінку може оцінити сторонній спостерігач, ніколи не входили до приватної власності і вчасно відривали погляд від своїх телефонів, щоб уникнути дорожньо-транспортних пригод.

Технічний університет Данії також змушений був видати попередження гравцям Pokemon Go, які намагалися прорватися на будівельний майданчик на університетській землі, щоб пограти в цю гру.

Loading...