Американка народила три пари близнюків за три роки

Американка народила три пари близнюків за три роки

Жителька Канзасу (США) — 20-річна Данеша Коуч — у червні 2016 роки народила доньок-близнят Дарлу і Делань.

Джерело: Відомості

У травні 2015 року Данеша теж народила двох близнюків — дівчаток Делайлу і Давіну, повідомляє «Росбалт».

А в квітні 2014 року молода американка народила близнюків-синів — Десмонда і Данаріуса. На жаль, один з хлопчиків помер незабаром після народження.

Випадок Данеша Коуч — досить незвичайний, оскільки вона тричі за три роки завагітніла близнюками. Всі діти народилися шляхом кесаревого розтину.

За словами акушера-гінеколога Марджорі Грінфілд, швидше за все, така особливість організму Данеша Коуч обумовлена ​​генетичними причинами. Мабуть, у жінки одночасно дозрівають відразу дві яйцеклітини, що й збільшує вірогідність зачаття двійні.

Данеша зазначає, що і вона, і її чоловік з’явилися на світ у багатодітних сім'ях. У її матері було 12 дітей, а у її чоловіка ще 8 братів і сестер. Однак близнюків не було ні в її родині, ні в сімействі чоловіка.

Зараз молода мати щодня міняє 35 підгузників. Незважаючи на те, що молодші дівчатка знаходяться на грудному вигодовуванні, для інших дітей необхідно придбати суміш — на це сім'я Коуч витрачає близько $ 100 в тиждень.

Варто зазначити, що в США безперервно триває зростання числа близнюків. У 1980 році їх з'являлося 19 пар на тисячу пологів, а в 2014-му — 34. Народженню близнят сприяють допоміжні репродуктивні технології — ліки для підвищення фертильності, штучне запліднення і, перш за все, екстракорпоральне запліднення (ЕКЗ).  

Loading...