Жінка народила на набережній в Ніцці під час теракту

Жінка народила на набережній в Ніцці під час теракту

Жінка народила дитину на пляжі біля Англійської набережної в Ніцці під час теракту.

Джерело: Відомості

У цей момент, як пише Le Figaro, поруч з нею перебували ще 1,5 тисячі осіб, які намагалися сховатися тут від водія вантажівки, який чавив людей, повідомляє Lenta.ru.

Молода жінка перебувала на дев'ятому місяці вагітності. Від пережитого жаху та страху у неї почалися перейми. Співробітники ресторану, розташованого на пляжі, перенесли породіллю на кухню й ізолювали приміщення від сторонніх.

За словами сина керуючої закладом, люди ховалися навіть в холодильниках. Лікар приймав пологи прямо на підлозі, через деякий час приїхали рятувальники і забрали жінку з малюком.

Теракт в Ніцці був здійснений увечері, 14 липня, після салюту на честь Дня взяття Бастилії: по Англійській набережній їхала вантажівка і збивала перехожих. Водія застрелили поліцейські, коли він у такий спосіб подолав близько двох кілометрів. Загинули 84 людини, в країні оголосили триденну жалобу.

За кермом фури був 31-річний житель Ніцци туніського походження. У суботу, 16 липня, стало відомо, що відповідальність за теракт взяло на себе терористичне угрупування «Ісламська Держава». 

Loading...