Користувачі Twitter переплутали порноактрису Терезу Мей з новим Прем’єром Великобританії

Користувачі Twitter переплутали порноактрису Терезу Мей з новим Прем’єром Великобританії
Тереза Мей, порноактриса

Повна тезка нового британського Прем’єра Тереза ​​Мей отримала тисячі поздоровлень зі вступом на посаду.

Джерело: Відомості

Відома модель і порноактриса Тереза ​​Мей, яка є тезкою нового Прем’єр-міністра Великобританії, колишнього міністра внутрішніх справ Терези Мей, почала отримувати тисячі поздоровлень зі вступом на посаду в своєму «Твіттері». Користувачів не збентежило навіть те, що в її акаунті викладені відверті знімки, повідомляє mk.ru.

Сама порноактриса написала в своєму «Твіттері», що несподівано отримала за останню добу кілька тисяч нових підписників. Багато з них вітають зірку фільмів для дорослих зі вступом на посаду Прем’єр-міністра Великобританії. Один з користувачів, ймовірно з США, заявив, що не проти мати такого Прем'єр-міністра, «але в Америці ми всі виступаємо за Хілларі Клінтон».

Деяким учасникам листування навіть довелося публікувати повідомлення про те, що цей аккаунт не є сторінкою Прем'єр-міністра Великобританії Терези Мей.

Пікантність ситуації полягає в тому, що великі фотографії аккаунта актриси містять її вельми відверті фото, але це не збентежило користувачів, які взяли її за нового главу британського Кабміну.

Новим прем'єр-міністром Великобританії стала багаторічний міністр внутрішніх справ країни і дуже досвідчений політик Тереза ​​Мей. Експерти вже назвали її політичною спадкоємицею Маргарет Тетчер. Вона має репутацію дуже серйозного і жорсткого політика, не схильного до гри на публіку. Восени новому британському Прем'єру виповниться 60 років. 

Loading...