У Південній Кореї спіймали злодія, який здійснював крадіжки голим і з пакетом на голові

У Південній Кореї спіймали  злодія, який здійснював крадіжки голим і з пакетом на голові

Поліція Південної Кореї після декількох тижнів розшуку затримала підозрюваного в крадіжках, які той робив абсолютно голим і з чорним поліетиленовим пакетом на голові.

Джерело: Відомості

Деякий час тому в поліцію міста Кунсан звернулася жінка з повідомленням, що її перукарню обікрали. Вона надала відеозапис з встановлених всередині камер спостереження. На ній було видно, що на злодієві крім пакета були тільки рукавички, ніяких особливих прикмет розгледіти не вдалося. Він забрав з каси 170 тисяч вон (близько 150 доларів), повідомляє Lenta.ru.

Через кілька тижнів чоловік знову навідався в ту ж перукарню, вкравши 40 тисяч вон (близько 30 доларів).

Після цього сищики мобілізувалися, почали аналізувати ходу злодія, вивчили архіви записів з відеокамер на вулицях і знайшли підозрюваного — 18-річного студента. Після затримання він швидко зізнався і розповів, що свій метод крадіжок почерпнув з голлівудських фільмів.

У правоохоронних органах помітили, що останнім часом злодії проявляють винахідливість, щоб убезпечити себе від камер спостереження. Для цих цілей один, наприклад, використовував картонну коробку з прорізаними для очей дірками. Однак через те, що злочинці на вулиці знімали своє «прикриття», щоб не привертати уваги перехожих, їх вираховували за допомогою зовнішніх камер.  

Loading...