Розлючений телеглядач «замінував» швейцарську телекомпанію

Розлючений телеглядач «замінував» швейцарську телекомпанію

Агресивний телелюбитель постав перед швейцарським судом.

Джерело: Відомості

У четвер у Швейцарії судили агресивного телеглядача, який погрожував підірвати швейцарську телекомпанію SRF після того, як його улюблену телепрограму не передали вчасно.

Інцидент стався ще в лютому минулого року, коли 54-річний житель швейцарського міста Устер, що в кантоні Цюріх, готувався близько 11-ої голини вечора подивитися телепрограму, повідомляє The Local, посилаючись на рішення суду.

Коли програма так і розпочалася, а замість неї продовжували показувати рекламу, чоловік дуже розлютився.

Близько опівночі він подзвонив до SRF і залишив гнівне повідомлення на автовідповідачі:

«Чому ви показуєте рекламу, коли вже має йти телепрограма? Я думаю, що я підірву бомбу у вашій студії».

Через дві хвилини він знову подзвонив і порадив мовнику бути обачним, якщо наступного дня теж транслюватиме телепрограми із запізненням.

Після прослуховування повідомлення, працівники SRF сприйняли загрозу вибуху серйозно і викликали поліцію. Чоловік був затриманий наступного дня.

Гнівні телефонні дзвінки обійшлися чоловікові в штраф у розмірі 2250 франків, відкладений на два роки, плюс 1000 франків судових витрат.

Як повідомляє видання 20 Minuten, програма, яку чоловік так хотів подивитися, це «Hock hinaus – das Expeditionsteam», свого роду телевізійне шоу талантів для альпіністів, в якому Швейцарський Альпіністський Клуб шукає талановитих молодих альпіністів.

Loading...